Styrelsen for It og Læring arrangerer en række arrangementer for institutioner og leverandører i forbindelse med markedsgørelsen af de studieadministrative systemer på eud-området. Arrangementerne annonceres på stil.dk.

Aktuelle arrangementer

Informationsmøde for leverandører af studieadministrative systemer den 30. november 2017

STIL afholder informationsmøde for leverandører af de studieadministrative systemer omkring et igangværende arbejde med at kortlægge behovet for digitale standarder på ungdomsuddannelsesområdet.

Invitation til informationsmøde og leverandørreview (pdf)

Afholdte arrangementer

På denne side vil der løbende blive lagt materiale op fra de arrangementer, som STIL har afholdt i forbindelse med markedsgørelsen af de studieadministrative systemer.

Skole- og leverandørmøde den 19. januar 2017

I forbindelse med markedsåbningen af de studieadministrative systemer inviterede STIL sammen med sektorens lederforeninger til et møde mellem uddannelsesinstitutionerne og de nuværende og kommende leverandører af it-løsninger til ungdomsuddannelserne.

Formålet med mødet var at give leverandørerne en mulighed for at vise deres produkter til mange skoler samtidig, og dermed give skolerne et indtryk af de kommercielle studieadministrative systemer, der er på vej på eud-området.

Sidst opdateret: 15. november 2017