Hop til indhold

Den 2. februar 2018 blev udbudsmaterialet til udvikling og vedligehold af applikationer under følgende tre rammekontrakter offentliggjort:

  1. Kontrakten for studieadministration af erhvervsrettede uddannelser
    Kontrakten kan bruges til udvikling og vedligehold af applikationer til studieadministration af erhvervsrettede uddannelser. Det vil sige applikationer, der primært bliver brugt af institutionerne til studieadministrative formål.
  2. Kontrakten for kompetencer og datafordeling
    Kontrakten har til formål at samle nuværende og fremtidige applikationer under forretningsområdet "Kompetencer og datafordeling". Det vil sige applikationer, der primært procesunderstøtter vurdering og opkvalificering af kompetencer, formidling af viden og inspirationsmateriale til brug i undervisning og vejledning samt infrastruktur til sikker adgang og datafordeling i forbindelse med uddannelses- og undervisningsforløb.
  3. Kontrakten for overgange og datagrundlag
    Kontrakten har til formål at samle nuværende og fremtidige applikationer under forretningsområdet "Overgange og datagrundlag". Det vil sige applikationer, der primært giver datagrundlag og procesunderstøttelse i overgange fra grundskole over ungdomsuddannelser til videregående uddannelser, herunder digitale prøver og beviser.

Udbudsmaterialet er tilgængeligt i Kammeradvokatens udbudssystem: www.digitaleudbud.dk. Her kan du stille eventuelle spørgsmål.

Informationsmøde

STIL afholder informationsmøde om de tre rammekontrakter mandag den 19. februar 2018 fra kl. 13.00 til 15.00 i Fægtesalen, Frederiksholms Kanal 26, 1220 København K. Interesserede tilmelder sig arrangementet fem dage forinden.

Information om udbuddene finder du via Kammeradvokatens udbudssystem.